Carhartt HQ-Bedrijfskleding

Wat is Carhartt?

Het merk Carhartt is een familiebedrijf dat in 1889 op de markt kwam in Amerika. Oorspronkelijk was de kleding alleen bedoeld voor spoorwerkers. Het doel hiervan was om de arbeiders van de juiste kleding te voorzien en ze te beschermen tegen allerlei soorten weersinvloeden. Het duurde niet lang voordat het ‘gewone’ volk deze uitstekende werkkleding ontdekte en daardoor werd het merk nog populairder. Carhartt is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd gedragen wordt op de werkvloer en in de vrije tijd. In de jaren negentig is er erg veel vraag naar deze kleding in de hip-hopcultuur. Vandaag de dag is het merk nog steeds heel erg populair. Het merk maakt werkkleding van fantastische kwaliteit, het is duurzaam en het is beschermd tegen slijtage. De kleding is geschikt als werkkleding, maar je kan het ook gebruiken als vrijetijdskleding. In Hilversum is Carhartt ook verkrijgbaar bij HQ-Bedrijfskleding.

Duurzame kwaliteit

Deze kleding wordt al ontzettend lang met veel vakmanschap en alle aandacht voor details gemaakt. Dit is terug te zien in de kledinglijn. De Carhartt jas bijvoorbeeld, is stevig, waterafstotend, lekker warm, duurzaam en is voorzien van vele opbergzakken. Een werkbroek is comfortabel, praktisch en waterafstotend, maar dat is wel te verwachten bij een merk dat zich richt op het buitenleven. Er zijn nog veel andere kledingstukken binnen de collectie zoals: bodywarmers, truien, hoodies, shorts, t-shirts, overhemden en diverse accessoires. Iets wat zeker niet mag ontbreken binnen deze collectie is de muts en beanie.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Carhartt Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

Stel een vraag:logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum