Clique Almere hq-bedrijfskleding

Wat is Clique?

Als je promotionele kleding nodig hebt, dan is Clique het merk dat je zoekt. De kracht van Clique is de hoge kwaliteit van de kleding die tegelijkertijd ook basic zit. Het merk is geïnspireerd door hedendaagse trends en daardoor heeft het een breed assortiment in kleding, maar ook in accessoires. Ze hebben alles in huis om jou steeds te verrassen. De kleding is geschikt voor allerlei gelegenheden: het introduceren van een nieuw product, een sportief evenement of een andere gebeurtenis waar het voor het bedrijf belangrijk is om er goed uit te zien. Voor al uw Clique kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Almere.

Het doel

De kleding is ontwikkeld met één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor je merk en je boodschap. Het wordt gemaakt van mooie materialen. Door het brede kleurenpalet kan het aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Er zijn verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen waardoor iedereen binnen het bedrijf het merk en de boodschap trots kan dragen. Bij Clique heb je ook de mogelijkheid om volledige outfits samen te stellen, dezelfde kleur, stijl en pasvorm.

Bedrukken en borduren

Promotionele kleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Promotionele kleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Clique in Almere te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.


BordurenBedrukkenGeen