craft sportswear hq-bedrijfskleding

Wat is Craft?

Craft is een Zweeds merk en het is begonnen met functionele thermokleding. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid met kleding voor verschillende sporten zoals: hardlopen, fietsen, skiën en schaatsen. Daardoor is de kleding ook steeds beter geworden en dat komt door het gebruik van nieuwe materialen en moderne technieken. Dit heeft er voor gezorgd dat Craft een bekend merk is als het gaat om functionele sportkleding en onderkleding. Craft kan je herkennen aan de hoge kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kan jij lekker in elke omstandigheid sporten en de sportkleding blijft gewoon prima zijn werk doen.

Collectie

Bij Craft hebben we verschillende soorten kleding. We hebben thermokleding en sportkleding. Bij sportkleding hebben we meerdere soorten waaronder: Active Sportkleding, Performance Sportkleding en Elite Sportkleding.

Bedrukken en borduren

Sportkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Sportkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Craft te laten drukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.


BordurenBedrukkenGeen