greiff, hq bedrijfskleding

greiff coporate wear bij hq bedrijfskledingGreiff Corporate Wear

Biedt elk bedrijf de ideale combinatie van mode en functie die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen zoals representatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. En dat nog eens voor een opmerkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Voor al uw Greiff Corporate Wear kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

CORPORATE WEAR van GREIFF overtuigt door uitstraling, finesse, sublieme afwerking en onovertroffen onderhoudsvriendelijkheid. Moderne en innovatieve materialen garanderen draagcomfort.

Greiff Gastro Moda bij HQ Bedrijfskleding

Greiff Gastro Moda

In de gastronomie en het hotelwezen moet eenvoudig alles kloppen, dus ook de kleding. Deze dient niet alleen smaakvol en modieus te zijn, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort aan alle eisen te voldoen. Dit geldt voor grote hotels en restaurants maar ook in productiekeukens.

GASTRO MODA van GREIFF overtuigt door uitstraling, de hoogwaardige afwerking en uitstekende onderhoudseigenschappen en daarnaast ook nog veel keuze.

Al meer dan 200 jaar zetten Greiff in op kwaliteit en stijl. Greiff behoort tot de toonaangevende producenten van beroepskleding in de dienstverlenings-, hotel-, en horecabranche. Als bedrijf hecht Greiff aan traditie, maar toch uiterst innovatief en modern is. Een goed voorbeeld van deze creativiteit zijn de machine- wasbare kostuums, die zij zelf ontwikkeld hebben.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is tegenwoordig haast overal een centrale ondernemingswaarde. Dan is het vanzelfsprekend dat ook de kleding van de medewerkers op een faire wijze geproduceerd is. Met GREIFF als partner heeft u de zekerheid dat onze productiepartners met net zoveel zorg zijn uitgekozen als alle gebruikte materialen.

Greiff werkt uitsluitend met partners samen die zich sterk maken voor eerlijke, veilige, waarderende en respectvolle arbeidsvoorwaarden voor hun medewerkers; die zorgvuldig omgaan met energie en grondstoffen en tegelijkertijd werken aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Greiff in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan bij HQ Bedrijfskleding


BordurenBedrukkenGeen


<img class=”aligncenter wp-image-352 size-full” src=”http://hq-bedrijfskleding.nl/wp-content/uploads/2018/10/greiff-hqbedrijfskleding.jpg” alt=”bedrijfskleding van Greiff” width=”275″ height=”450″ />

Ga naar Contact