Wat is Tricorp?

Tricorp is een grensverleggend merk. Wij kiezen liever onze eigen weg en verleggen onze grenzen door steeds nét die ene extra stap te zetten. Het resultaat? Wij denken in kansen. Geloven in mogelijkheden. Samen werken én samenwerken. Ontwikkeling en innovatie. En dat zien onze klanten terug in onze kwalitatief hoogwaardige werkkleding en service. Voor al uw Tricorp werkkleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Professionaliteit

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Wij maken het verschil. En dat doen we door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional.

Kleding voor iedereen

De meeste aandacht gaat uit naar het design en de pasvorm van al de kleding. Iedereen vindt het natuurlijk prettig om er goed uit te zien. Uniform gemaakte kleding houdt geen rekening met verschillende lichaamsvormen en daarom is er voor iedereen keuze op dat gebied. Het voordeel van Tricorp-kleding is dat het gemaakt wordt in veel verschillende maten en in meerdere uitvoeringen. Hierdoor weten we zeker dat elke persoon kleding kan dragen waarin hij/zij zich prettig voelt en comfortabel kan werken.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Tricorp Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

 

alle lijnen tricorp

   
tricorp casual hq bedrijfskleding corporate tricorp logo tricorp safety tricorp premium
logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum