Clique@hq-bedrijfskleding

Wat is Clique?

Clique is het merk dat je zoekt als je promotionele kleding nodig hebt. De kracht van Clique is de hoge kwaliteit van de kleding die tegelijkertijd ook basic zit. Het merk is geïnspireerd door hedendaagse trends en daardoor heeft het een breed assortiment in kleding, maar ook in accessoires. Ze hebben alles in huis om jou steeds te verrassen. De kleding is geschikt voor allerlei gelegenheden: het introduceren van een nieuw product, een sportief evenement of een andere gebeurtenis waar het voor het bedrijf belangrijk is om er goed uit te zien. Voor al uw Clique kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Het doel

De kleding is ontwikkeld met één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor je merk en je boodschap. Het wordt gemaakt van mooie materialen. Door het brede kleurenpalet kan het aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Er zijn verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen waardoor iedereen binnen jullie bedrijf of vereniging het merk en de boodschap met trots kan dragen.

Bij Clique heb je ook de mogelijkheid om volledige outfits samen te stellen, dezelfde kleur, stijl en pasvorm. Door een uitstekende samenwerking tussen Clique en HQ bedrijfskleding kunnen we de gehele collectie heel snel leveren in Hilversum.

Accessoires 

Naast promotie en werkkleding heeft dit merk ook een ruime collectie aan tassen, petten en andere accessoires. Clique maakt het plaatje compleet voor elk promotie bedrijf en je kan de tassen laten bedrukken met uw bedrijfslogo erop.

Bedrukken en borduren

Promotionele kleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Promotionele kleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Clique in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen bedruk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

Clique Softshell jassen
basic softshell oranje
Basic Softshell D&H

Favoriet in de collectie, de Basic Softshell. Deze 3-laags Softshell jas heeft een moderne pasvorm en is leverbaar in diverse, commerciële kleuren. De jas is professioneel afgewerkt met diverse zakken met ritsen, elastische tape bij de boord, handige binnenzakken en ton sur ton zipper pullers.

Let op! de genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

32.95 Opties selecteren
basic softshell heren clique 020912
Basic Hoody Softshell Clique

3-Laags Softshell jas met afneembare capuchon en een moderne pasvorm. De jas is leverbaar in diverse, commerciële kleuren. De jas is professioneel afgewerkt met diverse zakken met ritsen, elastische tape bij de boord, handige binnenzakken, en ton sur ton zipper pullers. De Basic Softshell is een gegarandeerde bestseller dankzij de voordelige prijs-/kwaliteitverhouding en professionele uitstraling.

 

Let op! Genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

42.95 Opties selecteren
basic softshell ladies rood
Basic Hoody Softshell Ladies

3-Laags Softshell jas met afneembare capuchon en een moderne pasvorm. De jas is leverbaar in diverse, commerciële kleuren. De jas is professioneel afgewerkt met diverse zakken met ritsen, elastische tape bij de boord, handige binnenzakken, en ton sur ton zipper pullers.

Let op! Genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

42.95 Opties selecteren
Milford Softshell Jacket
Milford Softshell Jacket
Hoogwaardige softshell met afneembare capuchon.
69.00 Opties selecteren