craft sportswear hq-bedrijfskleding

Wat is Craft?

Craft is een Zweeds merk en het is begonnen met functionele thermokleding. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid met kleding voor verschillende sporten zoals: hardlopen, fietsen, skiën en schaatsen. Daardoor is de kleding ook steeds beter geworden en dat komt door het gebruik van nieuwe materialen en moderne technieken. Dit heeft er voor gezorgd dat Craft een bekend merk is als het gaat om functionele sportkleding en onderkleding. Craft kan je herkennen aan de hoge kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kan jij lekker in elke omstandigheid sporten en de sportkleding blijft gewoon prima zijn werk doen. Voor uw Craft sportkleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Collectie

Bij Craft hebben we verschillende soorten kleding. We hebben thermokleding en sportkleding. Bij sportkleding hebben we meerdere soorten waaronder: Active Sportkleding, Performance Sportkleding en Elite Sportkleding. De thermokleding zorgt ervoor dat je warm blijft tijdens het sporten en dat is handig als je bijvoorbeeld aan het schaatsen bent. De soorten sportkleding zijn bedoeld voor verschillende niveau’s. Active sportkleding is voor beginners en licht gevorderden. De Performance sportkleding is voor serieuze sporters die vaak trainen. De Elite sportkleding is voor de professionals.

Bedrukken en borduren

Sportkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Sportkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Craft in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.


BordurenBedrukkenGeen