Dike Workwear HQ-Bedrijfskleding

Wat is Dike?

Dike Workwear is een Italiaans designermerk voor werkschoenen. De werkschoenen van Dike hebben daarom ook opvallende kleuren en ontwerpen. Ze maken gebruik van ongebruikelijke materialen die nog altijd een zeer veilige werkervaring bieden. Het zijn lichte, veilige en flexibele schoenen. Doordat het nog een klein en jong bedrijf is, staan ze in de wereld van veiligheidsschoenen zeer dicht bij de gebruikers en draait het om het leveren van een goed product. Dat is zeker te merken! Voor uw Dike workwear schoenen kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

De missie

De missie van Dike workwear is ‘het brengen van veiligheidsartikelen, waarbij de gebruiker en levenskwaliteit belangrijk zijn.’ Zij slagen hierin door werkschoenen te produceren die lekker comfortabel zitten, optimale bescherming bieden en ze hebben een uniek, opvallend en stijlvol ontwerp. Zo is er een werkschoen voor iedereen. Een werkschoen die voldoet aan jou smaak. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel, zoals kanariegeel!

Categorieën

De Dike werkschoenen zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Je hebt Lady D, dit is een lijn van stijlvolle veiligheidsschoenen speciaal voor dames. De volgende in de rij is Dike Cyclon, een collectie veiligheidsschoenen in een laag of halfhoog ontwerp. Ook heb je de Dike Jumper bestaande uit werkschoenen met een zeer laag gewicht. Natuurlijk zijn er ook nog andere lage en halfhoge werkschoenen zijn te vinden in de Dike Summit, Dike Raving Racy, Dike Brave, Dike Glider, Dike Agility, wat ook allemaal lichtgewicht schoenen zijn en dan heb je nog de stevige Dike Digger die op het zwaarste werk is gericht.

Binnen het assortiment Dike werkschoenen kom je erachter dat er een brede selectie hoge en halfhoge werkschoenen is. Gelukkig is geen enkele Dike schoen zwaar, maar de Agility en Jumper hebben een speciale focus op een licht gewicht. Neem een kijkje bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum voor uw Dike workwear schoenen en vindt de perfecte schoen die bij u past.

 

Stel een vraag:logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum