Giblors hilversum hq-bedrijfskleding

Wat is Giblor’s?

Giblor’s is een Italiaanse kledingproducent en ze zijn gespecialiseerd in horeca en zorgkleding. Met meer dan honderd producten voor de horeca en de zorg is er altijd wel iets opvallends voor je bij. Doordat het een Italiaans merk is, vind je voornamelijk designer horeca kleding. Zelfs kledingstukken zoals een keukenschort of sloof worden op deze manier bijzonder gemaakt. De reden dat dit zo bijzonder is, is omdat het merk gebruik maakt van Italiaanse designers. Ben je op zoek naar een goed geventileerde koksbuis, nette horeca en bedrijfskleding, dan ben je bij Giblor’s aan het juiste adres! Met de horeca kleding worden stijl, comfort en gebruiksgemak samengevoegd om een uniek en opvallend product te creĆ«ren. Het Italiaanse design, vakmanschap en tientallen jaren ervaring maakt Giblor’s een echte specialist! Voor Giblor’s kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Kokskleding

De kokskleding bestaat uit verschillende onderdelen en koksbuizen zijn daarvan het belangrijkst. De koksbuizen zijn voorzien van verschillende kleine dingetjes en trucs om de koksbuizen zo comfortabel mogelijk te maken. Iedere koksbuis heeft een net-achtig stukje onder de oksel wat er is ingezet. Dat zorgt voor ventilatie en koeling voor de kok. Hierdoor kan je nog prettig koken en werken!

Bedrukken en borduren

Horeca kleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Horeca kleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Giblor’s in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

Giblors hilversum hq-bedrijfskleding


BordurenBedrukkenGeen