ID Identity@hq bedrijfskleding

Wat is ID Identity?

Id Identity is een van de toonaangevende fabrikanten van bedrijfskleding en promotionele kleding in Europa. Het is gevestigd in Denemarken. De kleding wordt verkocht via een professioneel netwerk van dealers over de hele wereld.

Het merk staat voor kwaliteit in het aanbod van t-shirts, polo’s, sweatshirts, vesten, fleeces en bovenkleding. Er is ook een ruim aanbod aan accessoires zoals tassen, handschoenen en handdoeken. De kleding is zeer geschikt om in te werken en je kan het dus ook als werkkleding gebruiken. Natuurlijk is de kleding van ID zeer geschikt om op te borduren. Voor al uw ID Identity kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Elke dag levert ID kleding voor bedrijven en evenementen in heel Europa, met nadruk op de bedrijfsidentiteit van de klanten. Het maakt al meer dan drie decennia deel uit van de ID identiteit en geschiedenis. Geworteld in Denemarken, maar met een internationale kijk, wil ID Identity bedrijfskleding het beste van de branche leveren op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, ontwerp en verantwoordelijkheid.

Bedrukken en borduren

Promotionele kleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Promotionele kleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Id Identity in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

Stel je vraag:logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum

softshell jack Id Identity HQ-Bedrijfskleding hilversum