LemonSoda hilversum hqbedrijfskledin

Wat is Lemon en Soda?

Lemon en Soda is een kledingmerk met een Nederlandse achtergrond. Het brengt een uitgebreide collectie van trendy kleding op de markt. De collectie bestaat onder andere uit: t-shirts, polo’s en werkkleding. De ontwerpers ontwerpen prettig dragende kleding in moderne kleuren en dat is allemaal gecombineerd met Hollandse kwaliteitseisen. T-shirts en polo’s met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is hiervan het resultaat. Mensen die een zeer positief oordeel hebben over dit merk werken in de horeca en de retail. Natuurlijk maakt Lemon en Soda werkkleding die ontworpen is voor mannen en vrouwen. Voor uw werkkleding van Lemon en Soda kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Collectie van Lemon en Soda

De collectie bestaat uit verschillende soorten jassen zoals: werkjassen, bodywarmers, regenjassen en softshell jassen. Ook hebben we verschillende soorten fleecekleding waaronder: fleecejacks, fleecetruien en fleecevesten. Daarnaast hebben verschillende t-shirts, denk hierbij aan: t-shirts met korte mouwen, t-shirts met lange mouwen, t-shirts zonder mouwen, werktruien en vesten, werkshirts en werkpolo’s. Ook hebben we nog verschillende soorten poloshirts zoals: polo’s met korte mouwen, polo’s met lange mouwen en polosweaters. Het laatste binnen deze collectie zijn diverse accessoires.

Kwaliteit

Aan de kwaliteit van shirts en polo’s van Lemon en Soda is veel aandacht, tijd en zorg besteed. Bij het maken van de kleding wordt gebruik gemaakt van 100% samengeperste gekamde katoen. Het grootste voordeel van katoen is dat het sterk materiaal is en een ademende en vochtregulerende werking heeft. Dat maakt katoen tot een ideale stof om in werkkleding te gebruiken.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Lemon en Soda in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

 

Stel een vraag:logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum

Lemon & Soda hilversum, werkleding, hq-bedrijfskleding