Nimbus Play HQ-Bedrijfskleding

Wat is Nimbus?

Nimbus is ontstaan uit een combinatie van modekleding en comfort. Het is een van de populairste modetrends in dit tijdperk. De kleding draag je niet tijdens trainingen of andere sportieve activiteiten. Het is de bedoeling dat je deze kleding in andere omgevingen gaat dragen. Je kan het gaan dragen op de werkplek, op school en bij andere informele of sociale gelegenheden.┬áHet merk maakt outfits die ‘eruit zien als atletische kleding.’ Ook wordt het gekenmerkt als ‘modieuze, aangeklede sweats en trainingskleding. Voor al uw Nimbus kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Het doel

Het idee is dat klassieke sportkleding uit de sportschool komt en dat het een groter deel van de kledingkast van mensen wordt. Het is de bedoeling dat mensen deze kleding als alledaagse kleding gaan dragen. Je moet Nimbus niet alleen zien als sportkleding maar als alledaagse kleding die je naar allerlei gelegenheden kunt dragen. In Kopenhagen werkt Nimbus aan een smaakvolle combinatie van slimme Scandinavische design en functionele details. De belangrijkste doelstelling van Nimbus is om retail geïnspireerde bovenkleding te leveren met een duidelijk Scandinavisch erfgoed. Alle producten zijn ontworpen in Denemarken.

Bedrukken en borduren

Sportkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Sportkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Nimbus in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen bedruk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

nimbus kleding hilversum hq-bedrijfskleding