Helly Hansen HQ-Bedrijfskleding

Helly Hansen produceert sinds 1877 kleding waarbij zij continu innoveert en verbetert op basis van opgedane kennis uit de praktijk. Helly Hansen Workwear bestaat uit verschillende onderdelen en collecties die er samen voor zorgen dat er werkkleding en bedrijfskleding is voor activiteiten en werkzaamheden in diverse branches.

Bekendheid en kwaliteit

Helly Hansen staat voornamelijk bekend om haar uitgebreide collectie jassen; werkjassen en softshells. Met de kleding van Helly Hansen kiest u voor uitzonderlijke kwaliteit en je hebt een zekerheid van 100% dat je het allerbeste hebt gekozen. De onderneming staat ook bekend om innovatie en kwaliteit.

Ontwikkelingen

De kleding van Helly Hansen is gemaakt met de modernste technologieën en kwalitatief zeer hoogstaande materialen welke er samen voor zorgen dat de kleding niet alleen zeer comfortabel draagt, maar ook duurzaam is en geweldige bescherming biedt. Ook hebben ze een uniek drie lagen systeem wat inhoudt dat je altijd beschermd bent, droog en op temperatuur bent tijdens je werk. Het bedrijf wil steeds aan de laatste eisen van de klant voldoen en dit bereiken ze doordat ze veel contact hebben met hun klanten. Doordat Helly Hansen Workwear comfortabel en stevig is, is het ook prima geschikt om uw bedrijfsidentiteit te versterken.

Collectie

Er zijn verschillende zomerjassen, winterjassen, regenjassen en softshells van Helly Hansen beschikbaar in deze webshop. De jassen bieden bescherming tegen uiteenlopende weersomstandigheden dankzij bijvoorbeeld HellyTech® technologie die de jassen winddicht, ademend en waterafstotend maken. Voor Helly Hansen workwear werkkleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Helly Hansen workwear in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.


BordurenBedrukkenGeen