borduren bij borduurstudio het gooi

Borduurservice, HQ Bedrijfskleding verzorgt in eigen studio het borduren van uw kleding.

Borduren is onze specialiteit! Een geborduurd logo is exclusief, heeft een lange levensduur en geeft uw bedrijfs- en sportkleding een representatieve en uniforme uitstraling. En draagt natuurlijk bij aan de naamsbekendheid.

Wij borduren met 100% polyester garens van Madeira. Deze garens worden op een speciale manier geverfd en zijn daardoor bestand tegen chloor en veelvuldig wassen op hoge temperaturen.

Er zijn meer pantone nummers dan garenkleuren waardoor er niet altijd een 100% match is tussen de pms nummers van uw logo en de beschikbare (350) garenkleuren. Door middel van een vergelijkingstabel selecteren we, indien nodig, de garenkleur die uw pms nummers het dichtst benaderd.

Wij beschikken over de mogelijkheid tot het bedrukken en borduren van bedrijfskleding.

Werkwijze en aanleverspecificaties  

Om uw bedrijfslogo of tekst professioneel te kunnen borduren hanteren wij de volgende werkwijze:

  • We ontvangen graag de volgende informatie van u;
  • Tekst en/of logo dat geborduurd mag worden. U kunt dit aanleveren als digitaal bestand in een jpg, ai of pdf bestand, bij voorkeur in een zo’n hoog mogelijke resolutie
  • De positie van de tekst of het logo op het kledingstuk. We adviseren u hierbij graag over een passende afmeting op de betreffende positie
  • De kleur(en) van de tekst of het logo, bij voorkeur in pms nummers
  • Het aantal kledingstukken dat geborduurd mag worden
  • Van een afbeelding of logo maken we een borduurprogramma dat geschikt is voor onze borduurmachines De kosten voor het maken van de borduurmal zijn eenmalig en kennen en starttarief van 25 euro excl. btw. Is eenmaal een borduurprogramma gemaakt dan bewaren wij dit zorgvuldig. Indien het logo bij vervolgbestellingen niet meer of minder dan 10% van het de bestaande mal afwijkt, betaalt u alleen de borduurkosten.
  • Na ontvangst van bovengenoemde informatie, sturen we u  een offerte met de prijzen.
  • Na akkoord maken we een proefborduring. Van deze proef sturen we een digitale afbeelding ter beoordeling. Het is tevens mogelijk de proef per post te ontvangen of in ons atelier te komen bekijken. De kosten voor het borduurprogramma zijn in dit stadium gemaakt en zullen te allen tijde in rekening worden gebracht.