giovanni capraro hilversum HQ-bedrijfskleding

Wat is Giovanni Capraro?

Dit merk is al sinds de jaren 90 een designlabel waarin stijl, comfort en service de belangrijkste punten zijn. Het familiebedrijf groeide al snel uit tot een onderneming en er zijn ruim 600 medewerkers in Europa. Het merk richt zich op representatieve bovenkleding. Overhemden voor mannen en bijpassen blouses voor vrouwen. De collectie is pas uitgebreid met polo’s en sloven voor de horeca. Het succes van Giovanni Capraro komt door de goede balans tussen design en functionaliteit. Draagcomfort en professionele kleding is bij Giovanni Capraro een perfecte combinatie. Voor al uw Giovanni Capraro kleding kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Design

De kleding van Giovanni Capraro wordt met een scherp oog ontworpen voor de behoefte van ondernemers en hun personeel. Wij creƫren graag een specifieke uitstraling voor elk model. Het design staat nooit los van het doel om prettige en draagbare bovenkleding te maken.

Bedrukken en borduren

Promotionele kleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Promotionele kleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Giovanni Capraro in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.