Jobman Workwear@hq-bedrijfskleding

Werkkleding

Jobman Workwear bestaat al sinds 1975 en het is een Zweeds merk. Hieruit kan je wel concluderen dat dit merk ruime ervaring heeft met het maken van duurzame werkkleding. Dat is ook te zien in de producten en de kleding is veilig, duurzaam en comfortabel. De missie van Jobman Workwear is dat de kleding aan de verwachtingen van de drager voldoet. Dit zijn de volgende verwachtingen: functionaliteit, prestaties en beschermingen en natuurlijk moet het ook comfortabel zitten en het moet praktisch zijn om te dragen. De visie van Jobman Workwear is om hun klanten tevreden en trots te maken zodat ze elke dag Jobman dragen. Voor uw werkkleding van Jobman Workwear kunt u terecht bij HQ-Bedrijfskleding in Hilversum.

Uitgebreid testen

Jobman is veeleisend en daar is helemaal niks mis mee. Het eerste wat er gebeurd is dat de materialen grondig worden getest in een laboratorium. Daarna wordt de kleding door professionele vakmensen verder ontwikkeld. Nadat dat gedaan is wordt de kleding uitgebreid getest op de werkvloer. Pas als iedereen tevreden is wordt de bedrijfskleding in de productie genomen.

Functioneel, comfortabel en duurzaam

Het is belangrijk dat werkkleding functioneel is, maar het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. Hierdoor heb jij als drager er jarenlang plezier van. Er wordt gesproken uit ervaring. Jobman heeft al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige werkkleding en natuurlijk met de best mogelijke prijs en kwaliteit verhouding. De reden dat Jobman de best mogelijke kwaliteit levert omdat er veel tijd en geld geïnvesteerd wordt in eigen research en het toepassen van de nieuwste, milieu-verantwoorde methoden.

Bedrukken en borduren

Werkkleding is natuurlijk niks zonder tekst, opdruk of logo. Werkkleding werkt nog beter als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij ons mogelijk om de kleding van Jobman Workwear in Hilversum te laten bedrukken en borduren. In onze eigen druk en borduurstudio kunnen we de kleding helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier verzekeren we de kwaliteit en dragen jij en je personeel iets waar jullie trots op kunnen zijn.

 

Stel een vraag:logo HQ Bedrijfskleding

035 – 2057460

info@hq-bedrijfskleding.nl

Zuiderloswal 2B

1216CJ Hilversum